keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Back in shitness

Olinpas tuossa hetken lomalla, joten blogin päivittäminen on vähän jäänyt. Rehellisesti täytyy sanoa, että jo ennen lomailua oli motivaation taso laskenut jo alle pörssikurssien. En usko että se johtuu kauden jakoteemasta, mutta jotain on pielessä, eikä uusien asukkaidenkaan tulo ole auttanut. Oikeastaan nyt motivaation löytäminen on entistä hankalampaa, kun siellä on nyt henkilöitä, joita pitäisi erikseen seurata, että heistä saisi jotain irti. Ehdotankin BB-tuotannolle, että 24/7 -palvelussa täysin turha house mix-kamera näyttäisi pelkästään uusia asukkaita. Näin olisi hieman helpompi päästä heidän persoonaansa kiinni ja saada rehellinen kuva heistä. Nyt tuntuu että ovat kaikki turhia hissukoita, mutta se voi johtua siitä, etten kunnolla heihin keskity.

Jotain erikoista pitäisi nyt tapahtua, jotta ainut ajatus ohjelmaa katsoessa ei olisi vitutus siitä, että paratiisin idiootit vain valittavat koko ajan. Toisaalta on hyvä, että pahaa puhuva Jelena, sekä lapsellinen Lotta ulostettiin talosta, mutta toisaalta he ainakin olisivat antaneet minulle aiheita puhua kiusaamisesta ja siitä kuinka vaikeaa voi olla ymmärtää se, että näennäisesti saman henkiset ja taustaisiet ihmiset ovat silti erilaisia ja on sairasta, jollei tajua sitä että oma "hauska läppä" voi ihan oikeasti jotain toista loukata. Toki BB on kilpailu ja ehkä likaiset keinotkin ovat enemmän sallittuja, kuin talon ulkopuolella. En kuitenkaan halua, että tästä tulisi De Gouden Kooi -tyyppinen sairas nöyryytysohjelma.


Häädettyjen parvi on ollut melko naisvoittoista. Toivottavasti kohta alkaa olla miesten vuoro putoilla. Mielestäni täysin pelle Kuusaan skinheadi ainakin ansaitsisi lähteä. On vittu miehellä otsaa kehuskella edelleen omistavansa vanhan pilottitakkinsa. Nykyinen asenne ja mulkun heilutteluun keskittyvä osaaminen kertovat, ettei paljonkaan ole muuttunut, vaikka takki onkin jätetty narikkaan.
Tuotannolta odotan tehtävien suhteen nyt munaa. Jenkkifudis oli hauska idea ja treenejä oli kiva seurata. Varmaan joku saattoi saada jopa innostuksen alkaa lajia seurailemaan, jollei jopa harrastamaan. Muuten tehtävät ovat olleet täysin yllätyksettömiä ja muutenkin ihan perseestä. Säiliöntäyttö esim. olisi voinut tarjota viihdettä, jos se olisi kestänyt pitempään - esim 50 tuntia. Ei ole väärin kierrättää tehtäviä, jos ne ovat hyviä. Nyt kun paratiisi siellä valittaa bileiden puutetta, laittaisivat slummilaisille tehtäväksi rakentaa dominoradan paratiisin puolelle. Kyllä siinä viihdettä riittäisi kun slummilaiset kiroaisivat humalaisten parasiittien jatkuvasti kaatavia dominojonoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti