torstai 24. syyskuuta 2009

Unen näit!

Onko muiden korvaan jo alkanut käydä talolaisten jatkuva täytesanojen ja hokemien käyttö -tiätsä? Ilmiö ei ole uusi, mutta silti vituttaa, ettei niillä tunnu olevan muuta järkevää sanottavaa, kuin "Unen näit", jollei puhuta pissasta, paskasta, tai homoseksistä.

Nyt ne saatanan talolaiset tunkevat uniinkin. Juuri hetki sitten, keskellä yötä heräsin tuskissani pelosta hikisenä. Talolaiset odottivat (minä mukaanlukien) bileitä. Tehtäväalueella oli kaksi uutta asukasta: Einari, ja Minnan näköinen blondi tyttö. Siellä oli myös letkukalustoa odottamassa viime vuoden malliin.

Esa J (jota suuresti inhoan) alkoi selittää, että tuntee tytön palokunta-ajoiltaan. Sitten BB:ltä tulee käsky toimia ja Esa alkaa kurkku suorana huutaa "Toimikaa, toimikaa!". Sitten kaikki asukkaat lähtelevät sekoilemaan ympäriinsä letkuvyyhdit käsissään ja pian on pihalla helvetinmoinen sotku letkua ja ympäriinsä säntäileviä asukkaita. Juuri kun olin vetämässä tuota huutavaa pelleä plättyyn, heräsin. Saatana kun sen pitää jo uniinkin tulla pullistelemaan naisten edessä, vaikkei hommista mitään ymmärrä saatana.

1 kommentti:

  1. No jokos Liljan BB-erektio alkaa heikkenemään kun ei synny mitään uutta?

    VastaaPoista