sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Kunniattomat paskiaiset

Illan talk show on alkamassa ja pahasti näyttää siltä, että Aso joutuu talosta poistumaan. Vaikka Asokin on käyttäytynyt toisinaan typerästi, laittaisin hänen tilallaan mielelläni ulos Jelenan ja mulkku-Esan (J). Esa ei ole talossa tehnyt muuta, kuin ollut hiljaa tai paskan tärkeänä puhunut täydellistä palturia. Eilisen viinilaikeskustelun jälkeen hän viisaana miehenä sanoi, ettei kapeat "tulppaanilasit" oikeasti ole tarkoitettu kuohuviinille, vaan sitä pitäisi juoda laakeista varrellisista laseista. Niin.. ja onha nän myös pannut - mahtavaa.

Jelena voisi olla mukavan rempseä maalaisnainen, mutta ehkä juuri siksi hänen luonteenpiireensä alkavat aiheuttaa ongelmia jo lyhyen talossa olon jälkeen. Kuten ennustinkin, alkaa paratiisissa helpommin rivit rakoilla. Slummissakin Ninolla ja Lotalla on tupakkakiistansa, mutta koska slummilaiset eivät suoraan pääse nimeämään, pienenee sen vaikutus. Jelenalla on ollut jo pitkään ongelmia itsensä kanssa talossa. Tupakan loppuminen toikin jo itkun silmään ja hän löysi Danasta liittolaisen, jonka kanssa voi yhdessä hyökätä Kätliniä vastaan; Tei eihän se mikään hyökkäys ole, vaan naurettavaa selän takana puhumista. Naurettavuuden huippu on se, että he vakavissaan ajattelivat Kätlinin kiusallaan yrittävän lihottaa teitä, kun kohteliaasti pyrkii jakamaan herkkuja.

Tunnen muutamia venäläisiä tyttöjä, jotka lähes poikkeuksetta ovat paljon suomalaisnaisia näyttävämpiä. Naisten itsensä laittaminen liittyy kulttuuriin, eikä heidän tarkoituksena ole kilpailla miehistä Suomen tyttöjen kanssa. Kuitenkin olen itsekin joutunut todistamaan jatkuvaa supattelua, huorittelua ja kateellista panettelua. Samanlaista aiheetonta rasisimia se on, kuin sekin että skinheadit pelkäävät neekerien vievän työpaikat. En ymmärrä miten tällainen voi olla Suomessa hyväksyttyä ja olisin valmis sanomaan Jelenalle muutaman hyvin valitun sanan, jos tämän kateellisen paskikaisen joskus jossain sattuisin tapaamaan.

Ainahan se on niin, että laiskat ovat kateellisia niille, jotka jaksavat yrittää. Minnalle pisteet siitä, että ei halunnut paskanpuhumiseen mukaan lähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti